Fjernsupport

Hjælp via internettet

Fjernsupport er en væsentlig del af PC Doktorens bestræbelser på at levere hurtig og billig hjælp til IT-problemer er fjernsupport. Vi benytter ofte et lille program, som giver os adgang til din computer via Internettet.

Med det gratis program Splashtop yder vi support over nettet. Det sikrer dig en lynhurtig hjælp, og vi kan løse opgave hurtigt, fordi vi har direkte adgang til din computer.

Det er nemt og hurtigt for dig at installere programmet, som du henter gratis på nettet. Når programmet er installeret, vil vi give dig et unikt ID-nummer, og det skal du indtaste i det tomme felt.

Herefter kan vi få adgang til din computer og løse problemerne. Når vi er færdige, slukker du blot programmet, og vi kan ikke få adgang til computeren igen.

Se herunder hvor du henter programmet til henholdsvis PC og Mac – kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til installation eller brug af programmet.

Har du en maskine med Windows skal du trykke på den grønne knap her til højre.

Har du en æblemaskine skal du trykke på den gule knap her til højre

Er du i tvivl om hvad du sidder med foran dig? Tryk på den blå knap her til højre

Hent Speccy og få alle vitale info om din maskine.

Har du en Windows maskine kan du hente et lille program der vil fortælle dig alt hvad vi skal bruge for at hjælpe dig, tryk på den røde knap her til højre

PC Doktoren • Røddinggade 12 • 1735 København V

T • 2222 8070  E • info@pc-dr.dk

Cvr. 26604605

Scroll Up