GDPR

Indsamling af personlige oplysninger

Indsamling og brug af personlige oplysninger

Når du opretter et abonnement på nyhedsbrev fra PC Doktoren, beder vi dig give personlige oplysninger.
Personlige oplysninger omfatter følgende:

Navn
E-mail-adresse

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du, at vi indsamler, overfører, lagrer og bruger dine Personlige Oplysninger som beskrevet i denne politik.

Vi er forpligtet til at informere dig om de Personlige Oplysninger, vi har registreret på dig, hvis du henvender dig til os. Hvis de data, vi har registreret, er forkerte, har du ret til at få ændret dem.

Du kan til hver en tid bede os slette den din tilmelding. Vi opbevarer ingen data fra slettede profiler.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke personoplysninger.
Din e-mailadresse kan IKKE ses af andre brugere.

Links til andre hjemmesider

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på en tredjeparts link, vil du blive dirigeret til en tredjeparts hjemmeside. Vi anbefaler dig til at gennemlæse fortrolighedspolitikken af hvert websted, du besøger. Vi har ingen kontrol over, og påtager os intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitik, eller praksis i tredjeparts websteder eller tjenester.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ved oprettelsen ”Ja, jeg ønsker at modtage nyhedsbreve”, behandler vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@pc-dr.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjepart til behandling af håndtering af nyhedsbreve via e-mail — Mail Chimp. Vi har indgået databehandleraftale med denne, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Vi anvender tredjepart til behandling af håndtering af fakturaer via e-mail — Dinero. Vi har indgået databehandleraftale med denne, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies tillader os at se, hvordan og hvornår du bruger vores hjemmeside, men de kan ikke bruges til at spore Personlige Oplysninger såsom e-mail adresse.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Facebook

Kontaktoplysninger

PC Doktoren er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til vores persondatapolitik, kan du kontakte os på nedenstående kontaktinformationer.

PC Doktoren

Telefonnummer: (+45) 22228070

E-mail: info@pc-dr.dk

PC Doktoren

Tel: 22228070

Røddinggade 12

1735 København V

Scroll Up