Defekt harddisk?

PC Doktoren kan redde dine data

Er din harddisk gået ned og frygter du, at alle data er gået tabt? Fortvivl ikke. Det er i langt de fleste tilfælde muligt at redde data fra en harddisk, der ikke længere fungerer, som den skal.

At miste data er at miste arbejde, og der er ikke noget mere ærgerligt end at skulle starte helt forfra med geninstallere en computer med alle programmer. Samtidig mister man typisk også alle sine dokumenter, fotos og mails, og det kan være helt uoverkommeligt at miste den type data. –Særligt hvis der er tale om regnskaber eller personlige data.

Data rekonstruktion via samarbejdspartner

Vores teknikker til at redde data fra en ”død” harddisk kan redde samtlige data i 98 pct. af alle tilfælde. I de resterende 2 pct. kan vi via vores samarbejdspartner Ibas sikre dine data – eller gøre et grundigt forsøg på det. I samarbejde med Ibas kan vi redde data fra harddiske, der har været skadet af både brand, vandskade eller er fysisk ødelagte.
Ring gerne og hør gratis vores umiddelbare vurdering af din situation, Tlf.: 2683 4680

Ibas-certificeret-partner Datarekonstruktion

PC Doktoren har gennemgået træning hos Ibas og kvalificeret sig til at være Ibas certificeret partner.

Ibas har over 30 års erfaring med at redde kritiske data for firmaer – Ibas håndterer også opgaver fra private såsom at redde familiebilleder

PC Doktoren • Røddinggade 12 • 1735 København V

T • 2222 8070  E • info@pc-dr.dk

Cvr. 26604605

Scroll Up